Nieuws

Online betaalgemak

Bij ons kunt u direct uw order afronden door online te betalen. Dit kan middels iDeal of PayPal.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. U maakt uw overboeking direct online, zodat wij uw bestelling meteen kunnen verwerken.

Wat zijn de voordelen van betalen met iDEAL?
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij een van de deelnemende banken.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wat is Paypal?

PayPal: De veilige,  simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld! Verzend online betalingen met PayPal. Het enige dat je hiervoor nodig hebt,  is je eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer (of credit card).

Betalen met PayPal

Om gebruik te maken van PayPal dien je je eenmalig in te schrijven met jouw bankrekeningnummer of een creditcard. PayPal bewaart deze informatie veilig en vertrouwelijk. Vervolgens kun je online betalen voor objecten die je op of op een andere site hebt gekocht. PayPal is de meest doeltreffende oplossing om geld te verzenden en is bovendien helemaal gratis!

Waarom PayPal?

Met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal wordt gebruikt door kopers en verkopers op bij online winkels en andere ondernemingen. Veel verkopers prefereren PayPal als betalingsoplossing, dit is te zien op de verkooppagina. PayPal is beschikbaar in 45 landen en kan overweg met 5 munteenheden – Euro, US Dollar, Pond Sterling, Canadese Dollar en Japanse Yen.

PayPal is veilig, simpel en snel en is daardoor de ideale oplossing voor je nationale en internationale transacties.

ONTVANG ACTIES EN INSPIRATIE

Schrijf je nu in en ontvang leuke acties en inspiratie voor de meest creatieve visitekaartjes!

Uw gegevens zijn veilig bij ons